Renholdsservice

Rengjøring med høyt trykk

Trykkrenser er en av de mest effektive måtene å gi en bygning en ansiktsløftning til en relativt lav pris. Ved bruk av høytrykksvask vil vi være i stand til å rense store overflater, effektivt fjerne smuss, støv, gjørme, skitt, flekker, salt, mugg og selv tyggegummi. Dette gjør denne type vask perfekt forrengjøring av hus,fasader og store areal. Det er også en av de enkleste måtene å holde uteareal ren på daglig, ukentlig eller månedlig basis.

Vi kan levere følgende rengjøring med høytykksvask:

Vindu vasking

Utvendige fasader av bygninger, både boliger og kommersielle

Offentlige områder som stadioner, utendørs torg og parkeringshus

Rengjøring av veranda og uteplass

Fortau, trapper, gangveier, terrasser og innkjørsler

Kjøretøy av alle typer, inkludert biler, busser, lastebiler og båter

Dyprengjøring

En dypengjøring er god idé hvis du flytter, forbereder for ferien eller planlegger en spesiell hendelse.

Denne typen rengjøring blir det gitt ekstra oppmerksomhet til de ofte forsømte områdene. Vi tørker og krystallrenser alle overflater i hjemmet, inkludert bord, benkeplater, hvitevarer, stoler, kommoder, vinduskarmer, vasker og kraner.

Vi tilbringer ekstra tid på badet, rengjør badekaret, dusjen, speil og toalett, selv bak. Vi støvsuger deretter møblene og fullfører jobben ved å støvsuge og mopping gulvene, tak og vegger vaskes ved behov.

Regelmessig rengjøring

Regelmessig renhold øker din egen trivsel i hjemmet ditt. Mange huseiere her rett og slett ikke tid til å fullføre denne oppgaven på grunn av deres travle hverdag. Vi har sett at et rent hjem er et lykkelig hjem. Vi er stolte av å kunne tilby regelmessig rengjøringstjenester til næring og privat kunder.

Ønsker du at vi kontakter deg?

Kontakt oss for en uforpliktende prat

Menu
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter